Presentació del blog Pas a Repàs

Presentació del blog Pas a Repàs

16/03/2016  |  Opinió personal

Què millor per encetar el blog que presentar Pas a repàs i els nous canals on podreu trobar-me? Comencem.

Per què Pas a Repàs i aquest blog?

En primer lloc he de culpar i agrair a parts iguals a David, el meu marit per haver-me abocat de ple en aquest món digital 2.0. Li ve de formació professional, què hi farem! El cas és que m'ha convençut per crear una nova marca personal per a la meva feina de tota la vida, així que Isabel Porres ara és Pas a Repàs a la Xarxa. ;)

La pàgina web pasarepas.cat esdevé un primer punt de contacte per a qui no em conegui. Aquí hi podreu trobar una petita descripció de la feina que desenvolupo tots els dies, els nivells a qui faig reforç i un formulari de contacte per poder conèixer-nos i resoldre dubtes.

El blog m'agradaria que fos un espai per a la reflexió i l'intercanvi de coneixement, observacions i consells sobre temes relacionats amb l'educació, hàbits d'estudi, recursos educatius, etc. Tot allò que estigui enfocat a l'alumne i el pas a fer necessari per al seu èxit curricular: el pas definitiu.

Però això no és tot, també estic a Facebook! És clar que tampoc és tan estrany, pensareu, qui més qui menys ja passa més temps a les xarxes socials que fent els deures. Cert. És per aquest motiu que he creat la pàgina Pas a Repàs perquè d'una manera més còmoda i social puguem continuar la nostra relació. Visita-la i deixa el teu "m'agrada" per estar al dia d'allò que t'interessa en l'àmbit educatiu.

Un repàs a Amposta que es renova

Vull aprofitar aquesta inèrcia que ens dóna els mitjans de comunicació digitals per estar-hi present i tenir més visibilitat. Això representa una renovació necessària per connectar amb l'alumne i el seu entorn, així com una oportunitat per establir noves dinàmiques que ajudin a la transmissió de coneixement adaptada als nostres temps. En fi, tot un repte!

Espero que us agradi la nova imatge.

Sisplau, comenteu què us sembla tot plegat i aporteu les vostres pròpies idees o suggerències sobre temes que voleu que tracti.

Fins aviat.