none
 
Hàbits per ajudar a millorar el rendiment acadèmic i la productivitat per estudiar

Hàbits per ajudar a millorar el rendiment acadèmic i la productivitat per estudiar

15/11/2019  |  Tècniques d'estudi

S’acosten dates d’exàmens importants, s’acaba el primer trimestre, i per tant, creiem convenient explicar-vos quins són els hàbits per tal de millorar la productivitat a l’hora d’estudiar, i com això conseqüentment provoca una millora en el rendiment acadèmic.

Cal tenir en compte tres claus fonamentals perquè l’èxit succeeixi:

  • s’han de mantenir uns hàbits diaris
  • s'ha de teniu una agenda ben planificada
  • i sobretot, s’han d’evitar tota mena de distraccions

Els estudiants cal que segueixin uns hàbits diaris marcats d’estudi, és a dir, cal que el treball sigui constant per obtenir els seus fruits, per tant, cada dia s’han d’establir unes hores úniques i exclusives per a l’estudi després de l’escola. Experts aconsellen dedicar entre una hora i una hora i mitja en estudiants d’educació primària, mentre que els estudiants d’educació secundària haurien de dedicar més temps, de dos fins a tres hores, depenent del curs i les dificultats.

És també estrictament necessari portar la feina al dia, estaríem parlant de saber planificar-se i organitzar-se per aprofitar el temps al màxim possible. És molt important que per a passar un examen anteriorment s’hagi practicat i estudiat el temari per poder-lo expressar en paraules pròpies, no s’ha de memoritzar. L’aprenentatge ha de ser significatiu i ha de prendre un significat real per a la vida dels alumnes.

Per acabar, a mode de resum, cal esforçar-se i treballar molt per tal d’assolir l’èxit educatiu. La constància, la bona gestió del temps i la feina ben feta són el secret.

A Pas a Repàs, vetllem perquè els vostres fills assoleixin un bon rendiment acadèmic. Per això gestionem el temps d’estudi de la millor manera possible, reforcem les mancances, i sobretot, potenciem als alumnes en els estudis. Per això apliquem tècniques i eines necessàries per tal d’ensenyar als vostres fills a aprendre per si sols, i per tant, optimitzar el seu rendiment educatiu.